02 June 2011

Kristīne, Aivars un Bette

Pirms pāris nedēļām, vienu vakaru man zvana Aiga un emocionālā pacēlumā stāsta, ka viņai ir fantastiski jaunumi suņu projektiņa lietā, jo ir sarunājusi mazu kucēnu ar saimniekiem uz bildēsanos. Tad nu šo izdzirdot, esmu gatava lēkt līdz griestiem un nepacietībā gaidu to dienu, kad visi varēsim saorganizēties vienai bildei. Un tieši šodien, kuplas delegācijas pavadībā, bija tā īpašā reize, kad iepazinos ar Kristīni, Aivaru un kanēļa lattes toņa Betti (3, 5 mēneši).


Bettiņa ir jau sen izlolots Kristīnes sapnis, jo viņa zināja, ka vēlas tieši visgaišāko toni no gaišajiem labradoriem un Bettes vārds jau kopš bērnības ir ļoti paticis. Tad nu divus gadus rūpīgi vācot informāciju un piestrādājot pie Aivara pārliecināšanas, viņi tagad ir trijātā. Protams, šobrīd viss dzīves ritms ir pārmainījies un stipri pakārtots mazās dāmas vajadzībām.
Bette ir dzimusi 14. februārī un, iespējams, tieši tāpēc ir ārkārtīgi mīļa un ikvienam liek labpatikā uz viņu atskatīties.
Bettiņa jau kopš mazotnes tiek radināta pie dažādām veselīgām lietām un tāpēc ir iecienījusi, gan dārzeņus, gan augļus, jo īpaši bumbierus. Patiesībā, patika uz bumbieriem Bettei ir no viņas vecākiem, kuriem arī ļoti garšo bumbieri.
Lai gan suņu meitene ir vēl pavisam jauniņa, jau tagad strādā dažādus jociņus, kā piemēram, savas mantas no balkona, met uz apakšējo kaimiņu balkona un tad Kristīnei ar Aivaru ir jādodas stāvu zemāk pie kaimiņiem atgūt Bettes īpašumu. Viņas pati mīļākā mantiņa šobrīd ir rozā pīkstoša bumbiņa, kas gan ir jau vienos caurumos, tomēr skaņu vēl izdod.
Taču visjautrāk ir tad, kad Bette satiekas ar citiem suņiem un viņi kopā uzskāk draiskulības, tad var sēdēt vēderu turēdams no smiekliem. Piemēram, vakardien viņu dažādās suņu gudrībās apmācīja viens gādīgs labradoru puika.

Bettes pirmā iepazīšanās ar manu leģendāro sivēnu
Noķer mani, ja vari!
Lūdzu, lūdzu atļaujiet vēl pēdējo kodienu pīkstošajā ruksītī :)
P.s. Paldies Kristīnei, Aivaram un Bettei par atsaucību, paldies Aigai par modeļu sarunāšanu un Gatim par visa šī procesa filmēšanu.

1 comment:

  1. otrā bilde ir vienkārši perfekta :) tāds mīļums! un izskatās, ka būs gādīgi saimnieki! prieks

    ReplyDelete