03 June 2011

Alise un Benijs

Alise un zibensātrais Benijs (3 gadi) šovakar izklaidējās ar bumbiņas mešanas un ķeršanas priekiem parkā. Tā ir pati mīļākā suņuka nodarbe, bet viņa bumbiņas bieži mainās, jo kāda tiek pazaudēta, bet kādu pamanās nočiept citi suņi. 
Benijs ir krievu toyterjera un papilona krustojums ar savām skaistajām tauriņa ausīm, kurās skrienot sapinās vējš un tās smieklīgi kustās.
Viņš savā uzvedībā ir drīzāk kā kaķis, jo dara to, ko tikai pats vēlas un nevienam neļauj sevi komandēt un izrīkot. Arī par draudzīgu Beniju nevar saukt, jo diez gan agresīvi izturas pret citiem suņiem, jo baiļu viņā nav, tikai pārgalvīga drosme mesties jebkāda izmēra sunim virsū. Tāpat saimniekiem ir ticis pa asākam kodienam, ja kāds ir iedomājies viņu modināt laikā, kad tiek izdzīvotas saldākā sapņa ainas.
Kad Benijs bija tikai trīs mēnešus vecs, viņš ieraudzīja aizsalušā dīķī pīli un metās to ķert, bet ledus bija samērā plāns un mazais draugs ielūza stindzinoši aukstajā ūdenī. Taču Benijs neapjuka un apmēram piecas minūtes kūļājoties, tomēr sveiks un vesels izpeldēja ārā. Tad uzreiz tika žigli nogādāts mājās un sildīts zem fēna siltākā režīma.
Arī pie pusdienu galda Benijs ir stipri izvēlīgs un vislabāk viņam garšo "Lido" vistu pastēte ar auzu pārslu putriņu, kā arī saldumiņi, saldumiņi, saldumiņi, bet tos jau nedrīkst, jo puncis var apsāpēties, taču viņš ir tāds viltieks, ka tomēr šad un tad pamaņas nočiept kaut kur pa kārumam.

 

No comments:

Post a Comment