01 June 2011

Aleksandra un Shains

Aleksandra un šicū puika Shains (2 gadi). Shains ir ļoti mīļš, bet ar savu raksturiņu, jo viņam nepatīk, ja tiek komandēts, bet paklausīgi izpildīs visu, tikai jālieto vārdiņš "lūdzu".
Shaina labs draugs ir kaķis Vatsons ar kuru kopā atpūšas, spēlējas un arī kopā taisa blēņas. Gandrīz vienmēr Aleksandrai ir sagādāts pārsteigums atverot durvis, jo māja ir apgriezta kājām gaisā. Vēl Shainam patīk nozagt zeķi un skriet prom, ar cerību, ka kāds tagad mēģinās viņu noķert.
Kad bija vēl maziņš, tad vienreiz, sagrauza Aleksandras pašas mīļakās augstpapēžu kurpes, tāpēc tika sabārts, taču tā tad arī ir bijusi pirmā un vienīgā reize, kad Shains palaida zobiņus brīvsolī.
Shainam garšo vārīta liellopu gaļiņa, olas, kā arī, dažkārt, vecmamma viņu lutina ar pienu, taču tas nav īpaši vēlams suņuka puncim. Un vēl viņš mēdz noēst sava drauga Vatsona porciju.
Taču tādā karstumā kā šodien, kuplā kažoka īpašniekam nav viegli, tāpēc abi ar saimnieci aizsteidzās meklēt kādu ūdenstilpni, kur mazajam draugam nopeldēties un atsvaidzināties.

No comments:

Post a Comment