02 July 2011

Gatis un Niko

Pārvarot šīs dienas tveici, Gatis un Niko (3 gadi) bija devušies pusdienas laika pastaigā uz tuvējo parku un par laimi man, gadījos tieši viņiem ceļā.
Ņiprais Ikars Niko Zanders, kuru mājās kārtībā dēvē vienkārši par Niko ir ārprātīgi ietiepīgs un stūrgalvīgs draudziņš. Viņam dikti patīk kaitināt kaķeni Dolli un dzenāt vienam otru pa visu māju. Tad Niko moca Dolli un ir arī reizes, kad Dolle, iedama garām un meklēdama iemeslu strīdam, iekož suņukam dupsī un tad jau trolliņš tik var sākties.
Taču ir arī tādas reizes, kad abi draudziņi strādā kā viena komanda, tas notiek tad, kad abi palikuši mājās vieni un Niko netiek augšā uz galda, bet Dolle tiek un tad kaķene met ēdienu zemē savam cīņubiedram.
Vispār Niko ir absolūts visēdājs un regulārs čiepējs, jo viņš prot pat somai attaisīt rāvējslēdzēju un apēst visus tur atrastos kārumus. Vēl vienreiz Ziemassvētkos kā gadījās, kā ne, Niko bērniem izēda visas dāvaniņas tukšas. Un pat roku krēms ar piparkūku smaržu nav ticis smādēts.
Taču gulēt gan Niko ir ar mieru tikai kopā ar cilvēkiem, bet tā kā Gatis bija atstājis suņu puiku aiz savas istabas durvīm, tad no rīta pieceļoties viņam Niko bija sagādājis pārsteigumu - "piespricētu" viesistabu.

2 comments:

  1. ō, bijušais kursabiedrs arī patrāpījies tavā kadrā :)

    ReplyDelete
  2. Šobrīd Niko dzīvo Jūrmalā un taisa nedarbus tur!!! :)

    ReplyDelete