30 June 2011

Linda un Čiepa ar mazuļiem

Kādas trīs nedēļas atpakaļ Linda man pastāstīja, ka viņu ģimenes pekiniešu suņu dāmai Čiepai (3 gadi) ir piedzimuši seši mazulīši un mazliet jāpagaida, lai viņi apveļas un tad jau varēšu doties visu kuplo saimi iemūžināt. Tad nu šodien bija tieši tā īstā diena, lai apciemotu Ogri un Lindas ģimeni, jo tūlīt pēc manas došanās mājās, četri mazuļi aizbrauca uz jaunajām mājām Igaunijā un nākošnedēļ viena maza princesīte mēros ceļu uz Angliju.
Čiepa ir brīnišķīga mamma, kas ļoti rūpējas par savām atvasēm un ne uz minūti tos neatstāj bez uzraudzības un šī jau ir trešā reize Čiepai māmiņas godā, jo mazuļi atskrēja tieši Mātes dienā.
Interesanti, ka visi Lindas ģimenes suņi par savu labāko guļvietu ir izvēlējušies vienu un to pašu skapi, kas kā magnēts pievelk tos uz čučēšanu.
Visiem suņukiem ļoti, ļoti garšo aknu pastēte un to viņi būtu gatavi ēst bez apstājas, bet tad gan ome bankrotētu, jo tas nav lēts prieks. Tāpēc citreiz, lai pierunātu apēst arī ko citu bez iecienītā kāruma, tāpat nākas mazu gabaliņu pastēti uzlikt tam virsū.
Čiepa kā mīļāko draugu ir izvēlējusies ģimenes galvu - tēti, kuru, tad arī katru dienu visvairāk gaida mājās no darba un no rītiem abi dzer kopā no vienas krūzes kafiju. Vēl Čiepai ir divi kaimiņu draugi Reda un Bondzis. Pie tam vienreiz omītei bija sanācis nejauši Čiepu iespundēt uz trīs stundām garāžā un tika uzsākti pat meklēšanas darbi, bet tieši Reda parādīja, kur viņas draudzene palikusi.
Vēl tāds pavisam neparasts stāsts Čiepas sakarā, ka mājinieki viņu nodēvējuši par " Melno līgavu", jo abi viņas kavalieri jau devušies uz citiem medību laukiem.


Sparīga vakariņošana visiem vēl kopā :)

Mazi bumbulīši, kas liek izkust jebkurai sirsniņai.

3 comments: