04 July 2011

Aira un Podziņa

Aira jau sen zināja, ka, ja būs ģimenē suņuks, tad viņu sauks par Podziņu un tas būs taksītis.  Taču dzīvē šad tad viss nenotiek pēc plāna un aizrunātās takšu mammas bērni vairāk līdzinājās tētim, kas, acīmredzot, nav bijis takšu puika, tā nu Aira tika pie mīlīgās  Podziņas (9 mēneši).
Podziņa ir ārkārtīgi labsirdīga un enerģiska meitene, kurā mīt mednieces instinkti uz putnu ķeršanu. Kā arī viņa ļoti sargā savu teritoriju un svešiniekus tajā neielaiž. Arī, kad ģimenē nesen ieradās mazulis, Podziņa kļuva gandrīz par viņa auklīti, jo pie katra mazākā bēbja troksnīša uzreiz skrēja skatīties, kas noticis.
Taču, kad mājās Podziņa paliek viena, tad gan ļaujas ēverģēlībām un zemē dabū jebkuru priekšmetu, kas augstāks par grīdu.
Ēšanas reizēs Podziņa priekšroku dod visa veida dārzeņiem - gurķiem, kartupeļiem un kāpostiem, kā arī tam, ko konkrētajā brīdī ēd saimnieki, jo viņa nav izvēlīga un par labu atzīst gandrīz jebko.
Podziņas mīļmantiņa ir mīksts šūtais lācītis, kuram ir bēšas krāsas auduma biksītes, kuras Podziņa visu laiku velk ar zobiem lācītim nost. :)

No comments:

Post a Comment