13 May 2011

Valērijs un Mija

Diemžēl pirms divām dienām ievietotais rakstiņš ir bez vēsts pazudis, vēl ar mazu cerību gaidīju, ka tas varētu tikpat nemanāmi arī parādīties, bet nekā. Tāpēc iepazīstaties vēlreiz, tie ir Valērijs un Mija (2,5 gadi).
Mija savās izpausmēs  ir dinamiska suņu meitene, bet tajā pašā laikā ļoti uzticīga, jo no saimniekiem nevēlas atkāpties ne soli, kā arī palikt viena nav pierunājama. Vienreiz Mija palika tikai uz 30 minūtēm viena vasarnīcā un aiz bēdām bija paspējusi noraut drēbes no pakaramiem un aizvilkt uz istabas vidu smago bērzu pagaļu maisu, kuru pat cilvēkam nav viegli pacelt.
Vismīļākā mantiņa Mijai ir gaiši zaļa bumbiņa, ko viņa spiež ar degunu pie zemes un tā pīkst, tāpat arī ļoti iecienītas ir zaļās tenisa bumbiņas.
Mazā dāma ir pats draudzīguma iemiesojums un viņas vislabākie draugi ir divi amerikāņu stafordšīras terjeri Oto un Letīcija, ar kuriem kopā tiek izlocītas kājas ātros skrējienos.
Bet pats interesantākais, ka Mija ir liela TV pārraižu vērotāja, jo īpaši tādu, kur rāda zirgus un suņus, tāpēc viņas mīļākais kanāls ir Animal Planet, ko saimnieki tad arī speciāli ieslēdz savas mīlules priekam.

1 comment: