15 May 2011

Paula, Konstantīns un Betija

Paula, Konstantīns un Ķīnas cekulainā suņu dāma Betija (7 mēneši), kuras īstais vārds ir Milkyway, bet tā, kā Paula jau sen bija izlēmusi, ja viņai būs sunītis, tad viņu sauks par Betiju, tad audzētavas dotais vārds šobrīd ir palicis tikai papīros.
Betija ir draudzīga un paklausīga meitene, kas arī savu uzvedību uzlabo suņu skoliņā. Viņa jau ir paspējusi piedalīties pirmajās sacensībās, kur savā šķirnē kucēnu kategorijā ieguva pirmo vietu, bet starp visiem kucēniem izcīnija ceturto vietu.
Šīs dienas varonei ļoti garšo siers un suņu smirdumiņi. Taču rotaļām viņa visbiežāk izvēlas savu mīļo plīša sesku, kurš pīkst.
Kā jau meitenēm pieklājas, Betija izejot no mājas mēdz arī uzposties, piemēram šodien viņa bija aplikusi kakla siksniņu ar rozā un baltiem dimantiņiem, bet, kad ārā laiks ir vēsāks, tad Betija velk savu rozā jaciņu.
Kad viņa bija vēl pavisam maziņa, tad mēdza pačurāt uz tepiķa un nakts vidū ieskriet istabā, lai uzmodinātu Paulu, bet toties nekad un neko Betija nav sagrauzusi. Vēl Betijai patīk čiept zeķes un tad skriet prom, cik vien ātri kājas nes, lai neviens nepaspēj viņu noķert.
Bet vienreiz gan Betija sabaidīja visu ģimeni, jo iekrita Daugavas aukstajā ūdenī un pat tētis piedalījās glābšanas darbos, taču viss beidzās labu, jo baltā skaistule pati izpeldēja ārā un tika kārtīgi izfēnota, sasildīta un varēja atkal skraidīt pavisam dzīvespriecīga!

No comments:

Post a Comment