20 May 2011

Linda un Berimors

Šodien pēc dienas bildes speciāli devos uz Tukumu, jo tur kāds omulīgs franču buldodziņš Berimors (7 gadi) un viņa saimniece Linda bija izteikuši vēlēšanos nokļūt projektā. Berimors mani sagaidīja ar lielu smaidu sejā un visi kopā izlēmām aizbraukt uz Apšuciema pludmali, kur  suņu puika varētu nodarboties ar to, kas viņam vislabāk patīk - peldēšanu un kociņu graušanu.
Šis mīlīgais tīģerēns ir hiperaktivitātes kalngals, kurš katru dienu mielojas ar pastēšu maizītēm un vakaros uzgrauž suņu zobu tīrāmos kauliņus un tas ir iemesls, kāpēc viņam ir tik labā stāvoklī zobi.
Berimoram ir bijusi arī draudzene, bet jāsaka, ka viņu attiecības nebija diez ko garas - vienu dienu, taču ikdienā viņš ir laimīgs franču puika starp divām kaķu meitenēm un šinšilu.
Bet visas savas bēdas un nerātnās domas, Berimors atstāj ar zobiem lielā koka gabalā un pēc kārtīga grauziena, prāts atkal ir tīrs un nenesas uz nedarbiem.


Te Berimors nodemonstrē, cik aši prot nograuzt kociņu pa tīro un, protams,  man tiek arī viens varenplats apmierinātības pilns smaidiņš.
Viena no lielākajām Berimora kaislībām ir fotogrāfēšanās un viņš ļoti labi apzinās savu fotogēniskumu un rāda dažādas grimases, tāpēc negribēja nevienā kadrā palikt ārpusē.

No comments:

Post a Comment