21 May 2011

Ivars un Mansars

Ivara un melnā čau čau puikas Mansara (10 gadi) iemīļotākā pastaigu vieta ir Ziedoņdārza parks, kur tad abus arī nomedīju ar fotoaparātu.
Mansars ir absolūts miera mika, kuram var uzticēties un paļauties, ka nesastrādās nekādus pārsteigums, ja paliks viens pats mājās. Un viņš nekad neguļ gultās vai dīvānos, bet tikai uz paklāja, jo bēnībā tika pateikt, ka nedrīkst kāpt gultā un viņš, to arī nekad pēc tam nav vēlējies darīt. Suņu puika arī prot atšķirt debespuses, jo, ja viņam saka, ka tagad jāiet pa labi, vai pa kreisi, tad viņš nekļūdīgi to izpilda.
Mansaram ļoti garšo vārīta vistiņa, aknu pastēte - tīrā veidā bez maizes un siers, kura dēļ ir pat gatavs dejot uz pakaļkājām, lai tik tiktu pie kāruma. Tā pat, ja Mansars iekāro, kaut ko no saimnieka šķīvja, tad pabaksta ar ķepu, bet pats nekad no galda neko neņem.
Un var teikt, ka savu dzīves misiju Mansars ir izpildījis, jo radījis dēlu, kurš dzīvo skaistā privātmājā pretī biznesa augstskolai " Turība". Kā arī abi ar Ivaru ir bijuši dēlēnu apciemot, tikai šī viesošanās beidzās ar tēva un dēla kautiņu.

No comments:

Post a Comment