22 May 2011

Andrea un Boss

Šodien visa pilsēta ir sportiskā noskaņojumā un daudzi bija devušies vai nu pārbaudīt sevi kādā no skriešanas distancēm "Nordea maratona 2011" ietvaros, vai arī būt par aktīvu līdzjutēju, kādam sev pazīstamam skrējējam. Arī Andrea un miniatūrais franču buldodziņš Boss (9 nedēļas) bij atnākuši uz krastmalu atbalstīt savu draugu, kurš skrēja pusmaratona distanci.
Andrea ir no Zviedrijas, bet jau pusotru gadu dzīvo Rīgā un mācās Rīgas Stradiņa universitātē medicīnu. Viņas mazais draudziņš Boss pagaidām vēl ir ļoti mierīgs un relaksēts, daudz čuč un grib vairāk tomēr pa rokām dzīvoties un kā arī, lai viņu pabužina nepārtraukti.
Bosam patīk dzenāt bumbiņas un košļāt plīša mantiņas un, protams, viņa zobiņiem ir radusies jau pirmā interese par Andreas apaviem un drēbēm, bet pagaidām saimniece ir laicīgi pamanījusi Bosa nodomus un izgābusi mantas no sagraušanas.
Tā, kā šodienas varonis ir vēl tik jauns, tad domāju visi lielie piedzīvojumi viņam tikai priekšā :)

1 comment:

  1. Jee jee lai gan man nav suņa arī es beidzot esmu iekļuvusi suņu projektā, tā pat ir noveicies arī Pēterim un Astrīdiņai. Liene vai redzi mūsu atbalstošos smaidus :)

    ReplyDelete