01 April 2011

Kapteinis Zefīrs, Goldiņš, Bīgletiņš un Panks šicū

Šie puiši jau sen gaidīja savu kārtu, lai iekļūtu projektā un beidzot tas ir noticis! Tad nu iepazīstaties -  Kapteinis Zefīrs (rozā), zelta retrīvers Goldiņš - pirmais no kreisās (1 gads), Panks šicū (9 mēneši) un Bīgletiņš (11 mēneši).
Kapteinis Zefīrs ir liels suņu mīļotājs un ticis pie sava pirmā četrkājainā drauga - Goldiņa, viņš nedomāja apstāties un pavisam īsā laikā jau bija kļuvis par trīs suņuku saimnieku. Protams, šobrīd viņa ikdiena nav no vieglajām, jo kā jau kārtīgai miega micei, agrās rīta pastaigas  noteik ar lielu piespiešanos un tikai tad, kad visi trīs draugi paceļ balsi savos augstākajos toņos. Patiesībā, Kapteinis Zefīrs atklāj, ka ļoti grēko, jo savus mīluļus bieži vien izlaiž pagalmā vienus pašus un pats dodas čučēt tālāk. 
Goldiņš ir viskārtīgākais un godīgākais savā uzvedībā, iespējams, tāpēc, ka viņam vienīgajam ir  krustmāte Agnese, kas regulāri apciemo.
Panciņš šicū, kā jau jaunākais šajā kompānijā ir visnerātnākais un mēdz saimniekam sagādāt pārsteiguma momentus, piemēram, appēdot visus sivēna kārumus.
Taču Bīgletiņš ir visjautrākais, jo bieži skrienot sapinās savā garajās ausīs un apkrīt augšpēdus. Vai arī braucot ar auto, viņš izkarinās pa logu un ausis aizsedz visu seju tā, ka neko nevar redzēt.
Lai vai kā, katru dienu šī kolorītā kompānija izdomā ko jaunu un ne viņiem, ne citiem garlaicīgi nav!





APRIL, APRIL!!!

4 comments:

  1. hahahahhahahha. lielisks dienas sākums!!!! paldies

    ReplyDelete
  2. ģeniāli! paldies Tev! :)

    ReplyDelete
  3. Oho, aprīlis arī piemeklējis mīkstmantiņu ģimeni ar pigletu kā kapteini! Lieliska ideja, Liene! :)

    ReplyDelete
  4. ģeneāli feini!

    Marita

    ReplyDelete