01 April 2011

Sintija un Emiliāns

Var teikt, ka šodienas varoņi Sintija un Emiliāns (4 mēneši) paši mani atrada, jo brīdī, kad jau biju sarunājusi brūnu takšu puiku un viņa saimnieci, taksītis ieraudzījis Emi tuvošanos,  satrakojas un bildēties vairs nebija piedabūjams. Taču Emi gan labprāt kļuva par dienas varoni. 
Viņš ir ļoti mīlīgs, komunikabls un uzticams papilonu puika, jo ne soli neatkāpjas no savas saimnieces un visu laiku vēlas būt viņas tuvumā. Vēl viņš ir ar raksturiņu, kas izspaužas spītībā, jo ja negribēs nekur iet, tad spītīgi paliks uz vietas.
Sintija jau kopš pirmās Emi dienas raksta viņa dienasgrāmatu, bet nevis internetā, bet ar roku veidotā grāmatā ar visām fotogrāfijām (tāpēc arī viņai plecā kamera, lai radītu jaunas Emi bildes).
Šajā mazajā ķemenītī mīt īsts blēņdaris, jo savai saimniecei ir apēdis jau divas grāmatas - "Sapņu grāmatu" un "Labie vārdi". Tad vēl nebūtībā aizgājusi viena puķaina čība un pītie grozi arī ir šausmīgi gardi. Un šodien Emi bija nočiepis Doktordesas plastikāta iepakojumu un aši vien aprijis.
Tāds ritīgs ziķeris un enerģijas bumba ir šis mazais pūkainis!

No comments:

Post a Comment