07 April 2011

Jolanta un Elza

Vakarpusē biju aizdevusies pielikt savu rociņu pie kāzu fotogrāfiju izstādes iekārtošanas Fiesta Expo 2011 pasākuma ietvaros Ķīpsalā un tur mani sagaidīja milzīga veiksme Jolantas un samojedu meitenes Elzas (2 gadi) izskatā.
Abas meitenes dzīvo Ogrē, bet šo dienu pavadīja Ķīpsalā konkursa Mis un Misters Latvija 2011 ģenerālmēģinājumā, kur rītdien Elzai un vēl 7 viņas sugas pārstāvjiem būs lielais iznāciens kopā ar konkursa meitenēm.
Elza  ir jautra un smaidīga, pie tam ar lielisku raksturu, kas saimniekiem nesagādā nekādas rūpes. Taču viņai ļoti nepatīk palikt vienai, jo tad savu vientulību kliedē sadomājot nedarbus, piemēram, apēdot kārtējo apavu pāri, kuri viņai šausmīgi garšo. Arī nesen Jolantai nācās saīsināt vienu zābaku pāri, kura stulmi bija cietuši no Elzas zobiņiem. Tāpēc saimnieki cenšas balto draudziņu visur, kur iespējams ņemt līdzi.
Sniedziņbaltajai Elzai īpaši garšo biezpiens kopā ar kefīru un, protams, gaļa. Kā arī savas rotaļlietas viņa visai ātri noēd un tāpēc tām ir liels rotācijas ātrums un Elza bieži tiek pie jaunas mantiņas.
Noteikti jāpiemin, ka šī skaistule ir Latvijas junioru un Latvijas čempione un ticu, ka Elzu nākotnē gaida vēl daudz, daudz medaļu un apbalvojumu.



P.s. Fiesta Expo 2011 notiks Ķīpsalā no 8. - 10. aprīlim un, ja kāds vai kāda vēlas apskatīt dažādu kāzu fotogrāfu labākos darbus vienkopus, tad jādodas uz turieni. Un iespējams tieši šajā vietā atradīsit savu lielisko kāzu fotogrāfu!

No comments:

Post a Comment