08 April 2011

Elans un Brabus

Šodien satiku varen jauku kompāniju Elana un Brabusa (8 mēneši) izskatā. Bīgliņš Brabus savus pirmos dzīves mēnešus pavadīja Latgales pusē, bet tur sadarīja baisas lietas - nokoda 8 vistas un saimnieki  ar bija nolēmuši pamatīgi izrēķināties ar suņuku, tad nu Elana ģimene izglāba šo mazo palaidni no nāves soda un jau divas nedēļas viņš var saukties par lielpilsētas iemītnieku.
Elans tagad katru dienu pirms skolas ceļas agrāk, lai izvestu savu draugu rīta pastaigā un ļoti atbildīgi pieiet jaunajam ģimenes loceklim. Brabusam ikdienā jāsadzīvo ar 12 žurciņām un kaķi, kurš pat ir uzņēmies tādu kā šefa lomu par suņuku un rezēm atļaujas arī iepļaukāt. Pie tam man ļoti saistoša likās Elana ģimenes mājas dzīve, kur kaķis lieliski saprotas ar pelēm, jo viņam ir pateikts, ka "māsas" un "brāļus" aiztikt nedrīkst!
Savu pirmo un šobrīd mīļāko rotaļlietu Brabus pats izvēlējās zoo veikalā, vienkārši aizejot pie plaukta un paņemot to, kas visvairāk patīk un tad lepni saslietu galvu un astīti devās laimīgs, ar ieguvumu zobos, mājās.
Protams, mazais grauzējiņš joprojām mīt Brabusā un vakardien tika apēstas Elana mammas kāzu kurpes un paša Elana aitādas čībiņas. Arī satiksmes noteikumu grāmata ir tikusi saplosīta sīksīkos gabalos un vienu dienu visa istaba bija sagriezta kājām gaisā.
Taču sabiedriskajā transportā gan Brabusam reibst galva un ķermenis viegli līgojās, tāpēc šie izbraucieni viņam īsti neiet pie sirds.

1 comment:

  1. kādi skaistuļi :) labi, ka tās žurciņas & kaķi Brabus neaiztiek :)) hehe

    ReplyDelete