06 April 2011

Ieva un Hanna

Šodien bija samērā grūts uzdevums, lai sadabūtu suņuku dienas bildei, jo nepateicīgie laika apstākļi daudziem saimniekiem ar mīluļiem bija pamudināši palikt mājās vai izskriet ārā pavisam aši. Tad nu divas reizes atgriežoties mājās tukšu fotaparātu, trešājā reizē pašā vakarā man jau bija vesela atbalstītāju komanda - Aijas un Aigas izskatā un kopā mēs skanējām apkārtni kā īsti rentgenaparāti, vai tik kur nepamana četras tekalējošas kājeles?!? Pacietīgi meklējot, ieraudzījām Ievu ar bīglu dāmīti Hannu (3 gadi) un jāsaka abām meitenēm paldies, ka neatteica man vienu foto.
Hanna ir mazliet nerātna, jo viņai patīk izlikties, ka nedzird saimnieku lūgumus un tikai laba garastāvokļa gadījumā viņa ir gatava tos izpildīt.
Jau savā bērnībā Hanna prata atšķirt labu mantu, jo par saviem galvenajiem graušanas upurim izvēlējās visdārgākos apavus no visa kurpju klāsta. Vienā šādā reizē cieta arī Ievas mīļās sudraba kurpes. Un, ja saimnieki ilgi nenāk mājās, tad Hanna sanes uz palodzēm dažādas mantas, ko ir salasījusi pa māju. 
Viens liels, liels kārums Hannai ir Selgas cepumi, kuru dēļ pat ir gatava mirt un ir tik viltīga, ka, ja viņa tos nedabū, tad piesaka bada streiku un neko citu vairs neēd.


No comments:

Post a Comment