24 March 2011

Arturs un Rokijs

Šodienas lielais vēja pūtiens nebija nobaidījis Arturu un Rokiju (6 mēneši) no pēcpusdienas pastaigas, tad nu man laimējās viņus noķert dienas bildei. Rokijs ieraudzījis manu tuvošanos, steidza parādīt kādu gardu zaru parkā atradis un draudzīgi apsveicinājās.
Šis mazais žipčiks Arturam katru dienu sagādā kādu lielāku vai mazāku pārsteigumu, kad viņš atnāk pēc darba dienas mājās. Piemēram, vienu dienu bija izpriecājies ar vates kociņiem pa visu māju, tos saplosot sīksīkos gabaliņos, savukārt citā reizē satinis rullī 2x 2 metrus lielu paklāju. Un galvenais, ka Rokijs jau ļoti labi pats apzinās, ka sastrādājis nedarbus un sagaida saimnieku ar nokārtu galvu.
Melnā skaistuļa lielais kārums ir mandarīni un tad uz Ziemassvētku laiku saimnieks atļāva viņam ar tiem pamieloties, lai izteiksmīgāka svētku sajūta arī Rokijam.
Rokiju noteikti var saukt par "ballīšu karali", jo Arturs savu draugu ņem līdzi uz saviesīgiem pasākumiem, kur suņu puika vienmēr ir pašā uzmanības centrā un var sevi izrādīt no labākās puses, un tad, kad spēki ir izsmelti, Rokijs vienkārši atkrīt zem galda nosnausties. Kā arī pēc šādām ballītēm abi puiši ir tādi savārgušāki, bet, kā jau saka, dalīta bēda ir pusbēda :).


No comments:

Post a Comment