25 March 2011

Solveiga un Hugo Boss

Šodien Jūs iepazīstinu ar Solveigu un vienu no retajiem Bostonas terjeriem Latvijā - Hugo Bosu (6 gadi un 9 mēneši). Hugo ir ļoti disciplinēts savā uzvedībā un liels ģimenes mīlulis, bet tomēr liek visiem manīt, kurš te ir īstais Boss! Arī kaķenei Pelei viņš nosaka, kad, kur un ko viņa ēdīs un kur gulēs. Arī Peles pusdienu šķīvis tiek pirmais apraudzīts un nogaršots, un tikai pēc tam Hugo ķeras pie sava šķīvja. Suņu puikam vislabāk garšo siers un zivis, jo īpaši lasītis un netiek smādēta arī vistas fileja.
Vispār Hugo ir tuvās attiecībās ar sportiskajām aktivitātēm un visvairāk viņam patīk bumbošanās. Viņš ir ārprātīgi veikls futbolists ar degunu un ar jebkāda izmēra bumbu Hugo manipulē varen profesionāli, tā, ka pat grūti viņu apspēlēt.
Naktīs gan Hugo atļaujas šādas tādas vaļības, kā, piemēram, pakrākt un "palaist mazu balodīti" gaisā un tad sakautrējas un aiziet čučēt gultas stūrī.
Vēl ir mazas greisirdības scēnas uz kaķi, ja tam tiek pievērsta pārāk liela uzmanība, jo neviens nedrīkst  būt pārāks par Bosu!

No comments:

Post a Comment