23 March 2011

Krista un Kivi

23. marts tika pavadīts Mālpils muižā ļoti radošā gaisotnē kopā ar Kristu un viņas mīluli Vincentu Kivi (10 mēneši).
Kivi mazie nedarbiņi ir visvairāk saistīti ar apavu graušanu, kur vispirms tiek sākts ar šnorīšu notiesāšanu un tad ķeras klāt pašai kurpei. Kristai arī ir bijis jāatvadās ātrāk no diviem zābaku pāriem  nekā plānots. Tāpat dažādi vadiņi mājās tā vien uzprasās, lai Kivi nomēģinātu ar zobiem to stiprumu.
Vislabāk suņu puikam garšo svaiga liellopu gaļiņa un zaļi kartupeļi, kurus viņš ēd pēc savas vēlmes vienkārši izvelkot no maisiņa tajos brīžos, kad tas visvairāk kārojas.
Mīļākā Kivi rotaļlieta ir zaļa pīkstoša gumijas bumbiņa un viņš to pīkstina tik ilgi, kamēr kāds atņem.  Tāpat Kivi labprāt draudzējas ar lielajiem suņiem, bet izvairās no mazajiem un spalvainajiem. 
Vēl šim draudziņam ir simpātija Tīna, kuru satiekot viņš kļūst galīgi traks "rozā briļļu" iespaidā. Kivi arī ļoti labi atpazīst savas Tīnas vārdu un līdz ko kāds piemin Tīnu, tā kļūst dikti uzmanīgs un ausīgs.
Un Kivi ir tik izmanīgs suņuks, ka prot sēdēt kā surikāts un iežēlināt pat viscietāko sirdi, lai kaut ko nodiedelētu, tāpēc tādam viltniekam saimnieki ir iedevuši niku - desainis!



1 comment:

  1. šīs šķirnes suņi man ļoti iet pie sirds - ļoti hiperaktīvi :))

    ReplyDelete