22 February 2011

Nanija, Mikus un Pifs

Nanija, Mikus un šokolādes labradoru puika Pifs (1 gads), kurš savai mīļajai draudzenei Nanijai bija atnācis pretī uz bērnu dārzu. 
Pifs ir ārprātīgs mīļuks un grib ikvienu savā ceļā satikto kārtīgi apsveicināt ar mēli. Nanija pat ir mājās uztaisījusi brīdinājuma zīmīti: "Uzmanību nikns suns - nolaizīs līdz nāvei!"
Pifa vārds ir ienācis prātā tētim Mikum no savām bērnības atmiņām par sunīti Pifu un krustmāti Agati, kas senāk bija nu dikti populāra grāmata.
Šim garšīgās krāsas suņu puikam ne īpaši pie sirds iet siers, atšķirībā no daudziem citiem suņu draugiem un vēl deguns tiek saviebts, kad sajūt sīpolu vai ķiploku klātbūtni.
Man ļoti patika, cik aizrautīgi Nanija stāstīja par savu mīluli un par viņu kopīgajām rotaļām ar bumbu un pīkstuli. Taču tādus lielos nedarbus Pifs nemaz nekad nav sadarījis, bet ģimenei mājās ir smieklīga bilde, kur suņuks sēž ar pilnīgi dubļainu sejiņu un mutē tur gurķi, domāju, ka tāds skats spilgi raksturo Pifa dzīvespriecīgo raksturu.

3 comments:

  1. pārģērbšu savus trušus par suņiem un stāvēšu pie tavām namdurvīm!
    ja var jautāt- cik mēneši suņblogam pagājuši?

    ReplyDelete
  2. Anit, es pat nešaubos, ka Tu ar savu talantīgo roku dabūsi tādu joku gatavu, kā trušus par suņukiem pārvērts, tā ka gaidu Tevi ar visu brašo kompāniju :)
    Un, tici vai nē, bet pēc 6 dienām projekts varēs svinēt jau savu apaļo pusi - 6 mēnešus :)

    ReplyDelete
  3. Šodien šaurā ielas gabaliņā gandrīz saskrējos ar Pifu un Miku. Un nodomāju - redz, šos te es jau kaut kur redzēju :)

    ReplyDelete