23 February 2011

Vladimirs, Sabīne un Wolfs

Šodien pēc kopīgas papusdienošanas ar Aigu, piedāvāju viņai man sastādīt kompāniju dienas foto meklējumos. Diez cik kārdinoši tas nevarēja būt, ņemot vērā aso vējeli, kas tā vien grieza sejās, bet nu mēs braši turējāmies un divas reizes pamanījām Vladimiru, Sabīni un rotveileru Wolfu (13 gadi), tikai ar pirmo reizi nesadūšojāmies pieiet. Paklīdām vēl pa apkārtni, nosalām un ieraugot šo jauko kompāniju otru reizi, sapratām, ka tas ir liktenīgi un viņiem jākļūst par dienas varoņiem.
Wolfs šobrīd jau izbauda skaistās vecumdienas, jo piedzīvojumu bagāža dzīves laikā ir sakrāta milzīga. Pēc uzvedības viņš ir apbrīnojami mierīgs un kā Vladimirs teica - ar klēpju sunīša raksturu. Spēj radīt drošības sajūtu un ļoti mīl bērnus.
Saimniekiem ir aizdomas, ka iepriekšējā dzīvē Wolfs ir bijis itālis, jo viņam vislabāk pie sirds iet itāļu virtuve - picas, pastas un saldējums.
Blēņas gan Wolfs darīja tikai bērnībā, kad krietni paretināja ģimenes apavu rindas, jo bija nepieciešams materiāls zobu asināšanai, tagad vislabprātāk laiskojas pie televizora un sastāda kompāniju Vladimiram.
Iespējams, ka būtu bijis vēl kas saistošs par suņu puiku man Jums stāstāms, bet pildspalva sasala un atteicās rakstīt, kā arī Wolfam pekās koda aukstums, tad nu katrs aizsteidzāmies uz mājām sasildīties.

No comments:

Post a Comment