27 October 2015

Iceland

Šoreiz būs daudz bildes ar cilvēkiem dabā. Tie lēkās, fotogrāfēs, plivināsies, muļķosies, un dauzīsies, jo Jāņu laikā 5 draugi noīrēja auto un 11 dienās apbrauca apkārt Islandei.  Ik dienu mūs vienoja ceļš un tā kopīga baudīšana.
Islandē tikām vēju sapūsti un appūsti, dabas ainavu pārņemti, tomēr visvairāk atmiņās man palikuši  savvaļas zirgi - ar izskatīgajām frizūrām un dziļajiem skatieniem. Bet ziniet, Islandei ar vienu reizi noteikti ir par "īsu", tā apbur un apdullina ar savu mainīgumu, tai ir tik daudz, ko piedāvāt un tā prot pārsteigt! Tā mūs iedvesmoja par 100%!

Paldies, Ģirt R., ka saorganizēji mūs uz šo saulrieta kopbildi!

10 comments:

  1. Tik kolosāli! Tik smaržīgi, smeķīgi, brīvestīgi! Un beidzot ir "in to the wild" vīriešu bildes. Tās ir tik izdevušās.
    Paldies, ka padalījies!

    Aija K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Aiju! :) Puiši mums paši lieliskākie un labprāt ļāvās dabai un foto :)

      Delete
  2. lieliska reportāža. tiešām skaisti!
    paldies.

    Artis.

    ReplyDelete
  3. Galerija kā svaiga medus maize :) - pietrūka tik Tevis bildēs :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Ingus! Brīnišķīgi, ka izdevies Tev sagādāt desertiņu :) un mani visticamāk vairāk varēs atrast kādā no kolēģa Islandes fotoapskatiem.

      Delete
  4. Baigi zaibis!
    J.Konons

    ReplyDelete
  5. Ah, kā uzjundīja atmiņas!

    Iesaku, visiem skatoties, fonā uzlikt šo dziesmu: Jose Gonzalez - Stay Alive https://www.youtube.com/watch?v=bvjNyJ8TBNk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kristap, paldies Tev par brauciena muzikālo noformējumu, tās dziesmas vienmēr palīdzēs ātri nokļūt atpakaļ tajā piedzīvojumā un radīs īsto noskaņu!

      Delete
  6. Ai ai skaisti un bučiņas :) Inga

    ReplyDelete