21 May 2012

Bali Wedding - Eva & Uldis

Viss sākās jau pirms gada, kad Eva un Uldis aizrunāja 2012. gada 21. jūliju kā savu īpašo datumu manā darbu kalendārā. Tad nu atlika vien posties svētkiem un gaidīt to dienu.
Taču dažreiz plāni mainās...un tā pa visiem 360 grādiem, jo pavasarim tuvojoties abi draudziņi sailgojās pēc siltuma un ballītes, tāpēc nolēma pārcelt pasākumu uz fantastisko Bali salu jau maija sākumā.
Oij, oij, oij, nu kur vēl lieliskāks brauciena galamērķis varētu būt kā tik ļoti apspriestā un dievinātā vieta - Bali?!? Kur kailām kājām stāvot siltās pludmales smiltīs, zem veldzējoši zaļām palmu lapām  var teikt to īsto "Jā"! Šeit vēl kā lielu plusu var minēt iespēju savus svētkus pavadīt daudz mierīgākā gaisotnē, nekā tas ir ierasto kāzu scenārijā.
Protams, arī mana līdzdalība pasākumā nav īpaši jāskubina un esmu ar visām četrām lidotāja. Un tas nekas, ka izvēlētā vieta atrodas mežonīgi tālu, jo nobiedēt nespēj pat nonstop 16 stundas lidmašīnā un vairākas pārsēšanās. Viss tiek uztverts kā milzīgs piedzīvojums, kas līdzi nesīs neaizmirstamas atmiņas, ko vienmēr paturēt prātā un ar ko papildināt fotoalbumus.
Pirms paša nozīmīgā datuma mums ir divas dienas atklimatizācijai un visu neredzēto brīnumu iepazīšanai, kas paskrien zibensātrumā.
Tāpēc 5. maija rīts pienāk ar saviļņojumu, bet tajā pašā laikā lielu mieru, jo galvenajiem dienas varoņiem ir bijis salds miegs, garas un nesteidzīgas brokastis, kas turpinās iemīļoto grāmatu lapās līdz pienāk gatavošanās brīdis.
Tālākie dienas notikumi jau risinās līdzīgi kino skatītiem sižetiem un pasaku grāmatās iepazītiem stāstiem...

Kāzas palīdzēja noorganizēt: Vanilla Travel
Tērpus tropiskajiem laikapstākļiem sarūpēja: Šeila
Aprīnojami skaista vieta kāzu cermonijai vai ilgi gaidītai atpūtai Bali salā: The St. Regis Bali Resort



































































Lai gan ir jau pagājusi vairāk kā nedēļa kopš atgriešanās, tomēr tā pozitīvā gaisotne un vieglums galvā vēl joprojām turas, tāpēc ceru, ka šajā spārnotā noskaņojumā nolidināšos vēl ilgi. 
Tāpēc, lai arī Jums visiem izdodas pekas, kaut uz dažām minītēm, atraut no zemes!
Un, labā ziņa ir tāda, ka, foto turpinājums par citiem piedzīvojumiem Bali stāstā vēl sekos ;)



14 comments:

  1. Superīgas bildes!!!!!!!!!!!:)

    ReplyDelete
  2. Apburošs skaistums..........

    ReplyDelete
  3. Fantastiskas bildes un kaazas! :)

    ReplyDelete
  4. Ak tu mī un žē kāds SKAISTUMS!!!!

    ReplyDelete
  5. vienkārši fantastiski...
    gaidu turpinājumu

    ReplyDelete
  6. Fantastiskas kāzas un lieliskas bildes Liene! :)

    ReplyDelete
  7. Bildes foršas, bet tas mērķis īsti nav redzams vai daļēji redzams. Ja jau sailgojās pēc siltuma un ballītes, tad siltumu redzu, bet ballīti un ballētājus nē.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andri, ne vienmēr ballīte nozīmē bariņu lēkājošu draugu ar glāzēm rokās, ballīte var būt arī tikai diviem un ilgāk nekā vienas dienas garumā ;) Un tā tas bija šajā gadījumā!

      Delete
  8. Vārdiem neaprakstāms skaistums un vieglums no fotogrāfijām un pašiem stāsta varoņiem! Vienreizēj skaisti un fantastiski!

    ReplyDelete
  9. Malachi - skaisti !


    Pitons

    ReplyDelete
  10. Tiesām brīnišķīgas bildes. Skatoties visas Jūsu kāzu bilžu galerijas smaids sejā :)

    ReplyDelete
  11. drīkst uzzināt arī izmaksas??

    ReplyDelete