15 August 2011

Matīss un Hugo

Šīs dienas varoņi ir Matīss un bīglu jaunskungs Hugo (5 mēneši), kurš vēl pavisam nesen bija daudz melnāks, bet tagad ar katru dienu pieņemas brūnumā.
Hugo, neskatoties uz savu mazo mēnešu skaitu, ir superapķērīgs puika, jo jau varēja man nodemonstrēt, cik labi izpilda sēdēšanas un gulēšanas komandas. Taču mazajā ziķerī dzīvo arī spītīgais velniņš, kurš dīda, lai Hugo ar jebkuriem līdzekļiem tiek pie tā, ko iekārojis. Piemēram, ja Hugo uz galda ieraudzījis kaut ko sev interesantu, tad noteikti izdomās, kā pie tā nokļūt.
Vēl Hugo ir lielas simpātijas pret visiem mājas vadveidīgajiem objektiem, tāpēc neviens vien telefona lādētājs vai datora vads ir stipri cietis cīņā ar Hugo zobiem. Tad nu saimniekiem ir nācies visu iedzīvi pielāgot, lai Hugo nekam netiktu klāt. Arī, ja atnākot mājās koridorā netiks veikli noslēpti apavi, tad Hugo to zibenīgi pamanīs un būs jau kurpi ievilcis pagultē.
No mantiņām pēdējā laika hits ir plīša jūrascūciņa, bet ilgdzīvotājs ir bruņurupucis, kas spējis izdzīvot no pirmajām Hugo dienām. Kā arī mazā draudziņa lielais prieks ir naktī, kamēr saimnieki čuč, pienest pilnu viņu gultu ar savām mantiņām, lai no rīta pamostas mini zoodārzā.


No comments:

Post a Comment