06 July 2011

Gabriela un Dago

Pavisam jauka iepazīšanās šodien iznāca ar Gabrielu un viņas lielo pūkaini Dago (3 gadi), kurš pie Gabrielas ieradās, kā sen kārota dzimšanas dienas dāvana. Tad nu abi ir vislabākie draugi un daudz laika pavada kopā. Taču nesen Dago neredzēja Gabrielu veselas divas nedēļas un bija tā sailgojies, ka ieraudzījis viņu, no priekiem metās virsū un nogāza no kājām.
Ziemā abi draugi kopīgi dodas uz kalnu, kur Dago ar lielāko prieku vizina Gabrielu ragaviņās. Tāpat abi kopīgi spēlē dažādas spēles, kā, piemēram, paslēpes, kur Dago palīdz pēc smaržas atrast paslēpušos cilvēku.
Vēl Dago ir ļoti mīļš un viņam patīk mazie sunīši un bērni. Kā arī pats Dago izraisa lielu interesi cilvēkos ar savu spēcīgo acu skatienu un skaisto kažoku.
Viņa visvismīļākā mantiņa jau kopš bērnības ir plīša mīksts lācītis, kas gan tagad ir stipri nomīļots, bet tomēr joprojām tiek saudzīgi izmantots zobu treniņiem.
Un tāds vienīgais lielais Dago nedarbs ir sanācis, kad viņš sasita vāzi, kuru Gabriela bija uzdāvinājusi savai mammai, bet citādi brūnais skaistulis ir ļoti priekšzīmīgs savā uzvedībā.

No comments:

Post a Comment