07 July 2011

Alīna, Mareks un Mārlijs

Šodienas varoņi ir Alīna, Mareks un viņu jaunais draugs Mārlijs (3 mēneši), kurš tieši šodien atzīmē savu trīs mēnešu jubileju.
Pirmajā dienā, kad Mārlijs atbrauca mājās viņu nosauca par Vudiju, bet kaut kā tas vārds nepielipa līdz galam un tāpēc tika nomainīts uz prātā paliekošo Mārliju.
Vēl mazais draudziņš ir viens īpašs eksemplārs, jo viņam viena vaiga ūsas ir baltas, bet otram vaigam - melnas un astīte pat ir trīskrāsaina.
Lai gan vēl pavisam jauniņš, tomēr supersprigans ir šis Mārlijs un, ne vienu reizi vien, jau paspējis saimniekus nokausēt līdz spēku izsīkumam, taču pēc kopīgām aktivitātēm, visiem naktīs tagad ir saldāks miegs.
Interesanti, ka vēl Mārliju stipri interesē rotas lietas un viņš to skaistumu pārbauda ar punča starpniecību, tāpēc Alīnai jau ir bijis jāatvadās no zelta auskara ķepiņas, bet pašu auskaru pēdējā mirklī paspēja izvilkt no mutes laukā. Lai vai kā šobrīd saimniekiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem un acīgiem, jo Mārlija galva ir pilna ar pasaules izzināšanas stiķiem.
Bet tā kā šodien visiem trijiem ir svētku diena, tad saimnieki aizsteidzās dāvaniņas meklējumos savam mīlulim  uz Kalnciema ielas tirdziņu un turu īkšķus, lai viņiem izdodas atrast, ko patiešām īpašu Mārlijam!

No comments:

Post a Comment