06 June 2011

Karīna un Bosis

Silta vakara sveicienu Jums sūta Karīna un Bosis (1 gads un 9 mēneši), kurš ir varen rotaļīgs mazs suņu puika un mīl tikai savējos cilvēkus, taču pret saviem ciltsbrāļiem gan nav īpaši laipns un visbiežāk ieraugot kādu citu suņuku, Bosim velk uz kašķi. Ja godīgi, tad jāsaka, ka Bosis sevi vairāk pieskaita pie cilvēkiem nekā četrkājainajiem mīluļiem.
Viņa lielais ikvakara kārums ir divi klasiskie Selgas cepumi (citi veidi te neder) un tā kā Bosis prot skaitīt, tad vairāk par diviem nemaz neprasa.
Taču brīžos, kad Bosis sadomājas, ka visi viņu ir aizmirsuši, viņš paķer kādu čību un skrien pa istabu, lai pievērstu sev uzmanību un liktu visiem skriet tam pakaļ.
Bet dziļi sirsniņā mazais draugs ir liels puķu mīlis, jo gan smaržo, gan citādi mēdz ziedus apsjūsmot, kā arī izrāda savu neapmierinātību, ja, kāds aizmirsis piepildīt vāzes ar ūdeni un viņam nav no kā padzerties.
Vēl Bosim ir tik daudz dažāda izmēra un krāsu rotaļlietu, ka par to daudzumu puse no Latvijas bērniem būtu gatavi mainīties ar viņu vietām. Bet no lielās bagātības, visiecienītākās tieši ir pīkstošās bumbiņas.


No comments:

Post a Comment