05 June 2011

Antra, Dora, Aro un Reina

Jau kopš pašas pirmās projekta dienas bija kāda kupla kompānija, kas ļoti gaidīja manu apciemojumu, tad nu šodien apvienojot patīkamo ar lietderīgo devos ciemos uz Jūrmalu pie Antras un viņas trīs draudziņiem - Doru (2 gadi) un Aro (2 gadi), kas ir dvīņi, un vecāko saimes galvu Reinu (13 gadi).
Reina kā jau dāma ar bagātāko dzīves pieredzi abus mazos māca gudrībās un pareizajos brīžos ieved kārtību, jo gan Aro, gan Dora uz blēņām nav divreiz mudināmi. Piemēram, šopavasar Antras tētim jau divas reizes siltumnīcā ir noēsti tomātu stādi, jo brālītis Aro glīti iemācījies atmūķēt vārtiņus. Tad nu tagad tur kuplo trešais tomātu stādījums. Vēl abiem jaunākajiem ģimenes locekļiem ļoti patīk piedalīties dārza darbos, tāpēc šonakt bija krietni pastrādāts un milzīga bedre puķu dobē bija šī rīta pārsteigums Antras mammai.
Visi trīs draudziņi katru vakaru saldajā ēdienā notiesā sagrieztu zaļu kartupeļu un burkānu bļodiņu, bet Aro ir mēģinājis arī tumšo alu, ko atzinis par gana labu esam. Un kad Dora un Aro vēl bija maziņi, tad pavisam uzmanīgi, lai nesadurtu deguntiņus, noēda ērkšķogu krūmam visas ogas tik tālu, cik tika klāt.

Šodien saule tā "spieda pie zemes", ka Aro pārkarsis nespēja uzsliet savas austiņas gaisā
Aro un Doras lielākais prieks karstā laikā ir ķert ūdens strūklu un pie viena arī atveldzēt sakarsušos kažokus
Un tā nu viņi abi uz maiņām ļāvās ūdens priekiem, kurus nemaz negribējās pārtraukt, bet nācās, jo pagalms lēnām sāka parvērsties dīķī :)

1 comment:

  1. Oo, ūdens..es viņam tūdaļ..gahhhrhhhrhhhhhahahaahhhrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete