08 June 2011

Diāna, Ralfs, Kimey un Feja

Šodien devos ciemos uz Juglas pusi pie Diānas, Ralfa un viņu kavaliera kinga čarlza spanieliem Kimey (2 gadi un seši mēneši) un Fejas (11 mēneši), kas mani sagaidīja ar atplestām mutēm un gatavi nolaizīt slapju. Kā Diāna teica: " šī šķirne ir pati foršākā pasaulē", jo suņuki ir ļoti, ļoti draudzīgi un ātri apgūst dažādas gudrības. Gan Feja, gan Kimey jau no mazotnes aktīvi nodarbojas ar adžiliti ( suņu sporta veids, kurā tiek skrienot pārvarēti šķēršļi) un Kimey ir iesācēju grupas čempions, jo skrien it kā lēnu, bet ļoti apdomīgi un tāpēc spēj pārvarēt šķēršļus, bez kļūdām.
Abi draugi ir lieli viltnieki, jo vakarā gulēt ejot saimnieki ir savā gultā un Feja ar Kimey savā midziņā, bet no rītiem, atverot Diānai ar Ralfu acis, abi gudrinieki ir ērti iekārtojušies uz viņu spilveniem un gandrīz izstūmuši saimniekus ārā.
Visi četri arī dodas kopā iepirkties uz veikaliem un vienmēr ieraugot suņukus ratos, pārdevēju sejas atmaigst platos smaidos, jo neviens nespēj turēties pretī šiem mīlīgajiem purniņiem. Tāpēc arī viss iepirkšānās process parasti stipri ievelkas, jo katrs otrais grib apstāties un paglaudīt abus draugus.
Mājās Fejai un Kimey ir draudziņš kaķis Bosiks, ar kuru kopā tiek spēlētas skriešanās spēles un vienā brīdī suņi ķer Bosiku un jau pēc brīža situācija var būt pretēja, kad Bosiks ir ķērāja lomā, taču saprašanās viņu starpā ir lieliska!
Vēl Feja un Kimey ir lieli peldēšanās piekritēji un ja vien ir kāda ūdenstilpne, kura lielāka par pašiem, tad tā jau ir ideāla vieta ūdens priekiem.


Neviens nespēj vienaldzīgi paiet garām šīm mīlīgajām sejiņām
Abi draugi visu dara kopā un arī visas mantiņas dala uz pusēm
Dažkārt, dalīšanās tomēr notiek nelabprāt :)

1 comment:

  1. Super jaukā kompānija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu jau ir trīs! ne divi Kavalierīši!!!!

    ReplyDelete