31 May 2011

Kaspars, Sise un Čiepa

Nogaidot šodienas karstuma vilņa pierimšanu, tā pavēlāk devos dienas varoņu meklējumos un nebija nemaz ilgi jāmeklē, kad ieraudzīju Kasparu ar viņa suņu dāmām - Džeka rasela terjeru Sisi (3 gadi) un rudo Čiepu (2,5 gadi).
Abas meitenes visu dara kopā un savā starpā lieliski sadzīvo. Vēl interesanti, ka abas bieži vien pieņem otras izskatu, piemēram, Čiepa arī vienu austiņu tur gaisā tieši tāpat kā viņas draudzene Sise. Un Kaspars novērojis, ka pēdējā laikā viņas ļoti daudz smaida.
Sise pēc rakstura ir nedaudz sarežģītāka, ieturētāka un lai iegūtu viņas uzticību, vajadzēs diez gan piepūlēties. Taču viņas labvēlību varētu izpelnīties ar kādu pīkstošu gumijas mantiņu, vienīgi ne uz ilgu laiku, jo šie "pīkstošie prieciņi" viņai ir uz vienu vakaru. Arī bildē Sisei ir nedaudz satraukts skatiens tieši dēļ mana pīkstošā gumijas sivēna, kuru ieraugot viņai prāts kļuva galīgi nemierīgs. Vēl Sise ir ļoti prasīga un čīkst tikmēr, kamēr panāk savu. 
Sisei garšo arbūzs un siers, taču sieru viņa nedrīkst ēst veselības problēmu dēļ, tāpēc arī Čiepa solidarizējas ar draudzeni un neēd daudzas lietas, kas Sisei liegtas.
Čiepa ir visiem mīlule, ļoti sabiedriska un draudzīga. Un viņa ir fenomenāla laizīšanās piekritēja, īpaši, ja kāds iznāk no dušas, tad Čiepa ir gatava viņu nolaizīt no matu galiņiem, līdz papēžiem. Taču Čiepai nepatīk cilvēki, kas kaut kā atšķiras no pūļa, piemēram iereibuši ļautiņi, vai skrējēji, tad viņa paceļ balsi un sabožās, tāpēc bieži redzama parkā ar gaisā spalvu uz muguras un vizuāli atgādina mazu panciņu.
Vēl Čiepa ir zeķu fetišiste, jo viņas mīļākā nodarbe ir zeķu zagšana. Un nav svarīgi, cik liela soma, vai cik labi paslēptas zeķes, viņa vienalga tās atradīs. Šajā nodarbē Čiepa ir tik liela speciāliste, ka vienā reizē var mutē iebāzt 5 zeķes. Vēl par Čiepas firmas zīmi var uzskatīt skaļo žāvāšanos no rīta.
Nedarbus abas dāmas strādājušas ir maz, tik vienreiz Sise bija uzkāpusi uz galda un noēdusi kūkai visu virsējo kārtu, kā arī stipri cietuši apmēram deviņi flip flop (iešļūceņu) pāri, bet šajā nedarbā pat nav zināma īstā vainīgā, jo Kaspara teorija ir tāda, ka viena ierosina un otra suņu meitene uzvelkas līdz, lai abas kopā kārtīgi izpriecātos ap gumijas čībiņām.

No comments:

Post a Comment