18 May 2011

Sergejs un Angel

Sergeju un rudo špiciņu Angel (2,5 gadi) biju jau pāris reizes redzējusi uz ielas, bet vai nu tajā dienā jau suņuks bija nobildēts, vai citu iemeslu dēļ nesadūšojos abus uzrunāt, tad šodien visi apstākļi sakrita tā, lai viņi tiktu iemūžināti dienas bildei.
Angel gandrīz nekad nepaliek mājās viens un vienmēr ir ar kādu kopā, tāpēc iemīļojis iziešanu sabiedrībā. Taču tās dažas reizes, kad tomēr suņuks ir bijis viens, tad vienmēr ir izklaidējies ar papīra dvieļu rulli, kuru sagrauzis  sīksīkos gabaliņos un izplosījies pa visām istabām. Tāpat viņam ļoti patīk izskraidīties parkā un izbraucieni ar divriteni, kad "mazā lapsiņa" var graciozi sēdēt groziņā un vērot ceļu. Bet mājās Angel izvēlas mierīgu dzīvesveidu un, ja neviens netraucē, tad ļaujas ilgām diendusām.
Angel vēderiņu visvairāk silda vārīta vistas fileja, bet suņu šokolāde, gan nav tas, kas viņam garšotu, jo ja ēsta īsta manta, tad grūti samierināties ar kaut ko pielāgotu tieši suņiem.
Pavasaris ir īstais laiks, lai šis rudais skaistulis būtu draudzenes meklējumos, tāpēc brīvās špicu meitenes var droši atsaukties un saorganizēties kādam randiņam :).


No comments:

Post a Comment