14 April 2011

Tomass un Norbis

Šodienas suņu bildes iegūšanas process izvērtās pavisam jautrs, jo dienas varoņus Tomasu un Norbi (1 gads) atradu bērnu laukumiņā, kur spēlējās vēl citi bērni un visi gribēja būt Tomasa vietā, lai fotogrāfētos. Tāpēc arī pārējie steidza man pastāstīt, kuram ir vēl sunītis mājās un kuram nav. Tāpāt tiku iztaujāta, vai uz šo laukumiņu eju katru dienu un vai tieši pulksten piecos?!? Un viens puisis bija ļoti atklāts un informēja mani, ka viņam varbūt drīz būs savs suņuks, bet viss esot atkarīgs no sekmēm skolā. Tad nu apsolīja labi mācīties un dot man ziņu, ja tiks pie sava četrkājainā drauga, lai varu iet fotogrāfēt :).
Taču Tomasa draugs Norbis esot dažreiz pakalusīgs, bet dažreiz nē, jo mēdzot aizskriet projām. Viņam, pirmkārt, garšo gaļa un suņu graudiņi, kā arī pa pusei cieti, pa pusei mīksti makaroni. Un Norbis vislabprātāk spēlējas ar kaulu, kādi esot visiem suņiem.
Vēl Norbis prot nobraukt pa slidkalniņu, vispirms to izdara Tomass un tad brauc Norbis un Tomass viņu uzķer, lai suņu puika neietriecas zemē ar degunu :). 
Vispār abi varoņi ir ļoti komunikablas būtnes, jo īpaši Norbis, kurš bija gatavs draudzēties ar visiem parka suņiem vienlaicīgi un vēl abi ir izcili modeļi, jo šī bija viena no visvieglāk iegūtajām bildēm visa projekta laikā.

3 comments:

  1. tās suņuka acis, tik dziļas un gudras! izskatās, ka visu saprot- tagad stāvam un fotogrāfējamies :)

    ReplyDelete
  2. "Tad nu apsolīja labi mācīties un dot man ziņu, ja tiks pie sava četrkājainā drauga, lai varu iet fotogrāfēt :)" - Liene pozitīvi ietekmē Latvijas nākamo paaudzi! Jauki, jauki! :) Tev karmas punkti nāk plusā par šo :)

    ReplyDelete
  3. Uz māmiņdienas ierakstu tev šie visi bērni ar suņukiem arī jānobildē kopā spēļu laukumā! ehh, cik tas būtu forši, tikai gruti realizejami

    ReplyDelete