24 April 2011

Māra un Rendijs

Māra un Rendijs (gandrīz 2 gadi) no Valmieras pagaidām ir vienīgais pārītis, kas man paši ir atrakstījuši ar vēlmi nokļūt projektā un par to saku viņiem milzīgu paldies!
Rendijs ir šausmīgi enerģisks, spītīgs par visiem 100% un mazliet arī kašķīgs, bet tomēr gana gudrs suņu puika, jo viegli samācījies dažādas komandas un trikus. Abi ar Māru mājās katru dienu velta laiku apmācībām un Rendijs lieliski prot no veselas rindas ar dažādām rotaļlietām atnest tieši to īsto, ko paprasa. Viņa pati mīļākā mantiņa ir dzeltens gumijas riņķis un vēl ļoti patīk plastmasas pudeles purināt, kost un mētāt pa gaisu. Taču ar bumbiņām Rendijs ir pašpietiekams un viņam nemaz nevajag, lai kāds tās speciāli pamestu, jo pats pamet un pats skrien pakaļ.
Pēc suņu puikas aktīvās bērnības, saimnieces dzīvoklī tagad ir nepieciešams kapitālais remonts, jo koridora praktiski vairs nav, tāpat virtuves palodze ir krietni apgrauzta un cietuši arī interneta vadi. Bija pat periods, kad Māra mājās nāca raudādama, jo nekad nevarēja zināt, kādu pārsteigumu Rendijs būs atkal sarūpējis.
Pie pusdienu galda Rendijs mēdz būt pavisam izvēlīgs un vislabprātāk ēd jēlus subproduktus un vārītas akniņas, kā arī jo smirdīgāki suņu kārumi, jo labāki Rendija garšas kārpiņām.
Taču ar citiem suņiem šīs dienas varonis ir atvērts savā komunikācijā un labprāt ar katru pretīmnācēju apsveicinās un parunājas.

No comments:

Post a Comment