03 April 2011

Ingrīda un Trufeldino

Šodien visi bija devušies laukā, lai parādītu savas sejiņas saulei un arī Ingrīda un jorks Trufeldino (3 gadi un 5 mēneši) darīja to pašu.
Šī suņuka īpašais vārds ir radies par godu filmas "Trufeldino no Bergamo" galvenā varoņa spēlētājam Konstantīnam Raikinam, kurš tik ļoti patīk Ingrīdai un viņš visās savās lomās ir ļoti draudzīgs un jauks cilvēks, tāpēc Ingrīda vēlējās, lai viņas mīlulis arī ir ar tādu pašu raksturu un ielika vārdu Trufeldino. Pie tam te ir vēl viena nianse, jo saimnieces mīļākās konfektes ir trifeles, kuras arī savā ziņā atspoguļojas suņuka vārdā.
Grūti pateikt, vai pateicoties savam vārdam vai citu iemeslu dēļ, bet Trufeldino tiešām pēc rakstura ir varen draudzīgs un jauks suņu puika. Viņš pilnībā uzticas saimniecei un zin, ka ar viņu kopā var justies droši, jo arī Esplanādes skaļie karuseļi nespēja sabaidīt mazo Trufeldino un viņš visu lielo pūli un atrakcijas vēroja ar lielu interesi.
Vēl interesanti, ka Trufeldino  mīļākā krāsa ir dzeltena un vienmēr no dažādu krāsu bumbiņu klāsta viņš izvēlas tieši šīs krāsas bumbiņu savām rotaļām.

No comments:

Post a Comment