04 March 2011

Nora un Hugo

Noru un Krievu toy terjeru Hugo (4 gadi) pamanīju tieši dēļ suņu puikas košā tērpa ar mīlīgajām pumpiņām. Taču mazais draugs jūtot, ka viņam tagad speciāli jāpozē, demonstrēja savu raksturu un negribīgi grieza galviņu objektīva virzienā.
Hugo jau kopš pirmās dienas,  ir visu laiku kopā ar savu jauko saimnieci Noru, gan darbā, gan mājās, gan ceļā. Hugo piedalās it visā, ko dara Nora - viņi kopā skrituļo un kopā brauc ar rolleri. Rollerizbraucieniem Hugo pat ir speciāla soma, kurā viņš tiek pieāķēts un nevar izkrist. Var pat teikt, ka suņuks ir pilnīgi bezbailīgs un gatavs jeb kādām avantūrām.
Hugo ir tētis dēlam, kurš gan nav tik audzināts, tāpēc paliek mājās un nevar arī teikt, ka abi būtu lieli draugi. Drīzāk katrs par sevi.
Kādreiz Hugo mīļākā mantiņa bija plakans lācītis un viņš kļuva ļoti neapmierināts, ja kāds aiztika viņa lietiņu, bet no lāčīša nācās šķirties, jo beigās jau bija vienos caurumos un nokošļāts līdz pēdējai vīlītei.
Un Hugo ir paraugzēns, jo viņa kontā nav NEVIENAS blēņas!


P.s. Sveicieni tai jaukajai dāmai Ziedoņdārzā, kas mani šodien atpazina kā suņu fotomednieci un izteica sajūsmu par šo projektu. Pēc tāda uzmundrinājuma, vienkārši pacēlos septītajās debesīs un lidoju vēl joprojām :)

No comments:

Post a Comment