03 March 2011

Jānis un Snoopy

Esiet pazīstami, tie ir Jānis un Snoopy (1 gads un 2 mēneši). Vai Jūs zinājāt, kas ir pasaulē visiem zināmais sunītis Snoopy no multfilmas? Viņš ir bīgls! :)
Šis Snūpijs (latviskojums) ir viens liels blēņdaris, jo vienmēr kā aizbrauc uz laukiem, pamanās nošmaukt no mājām, vai nu līdz jūrai, vai citiem suņu puikām. Arī 2011. gadu Snūpijs sagaidīja divatā ar savu labāko draugu Mikiņu, jo abi bija sadomājuši pazust, vienīgi Mikiņš gan atnāca mājās pats - galīgi nosmulējies,  taču Snūpijs bija jādodas meklēt. Tāpēc Snūpijs nekad netiek atstāts viens un Jānis viņu ņem līdzi pat uz darbu.
Vienreiz Snūpiju atstāja naktī uz dažām stundām vienu mājās un pēc tam bija saimniekiem darīšana ar pašvaldības policiju, ko izsauca kaimiņi, jo četrkājainais draudziņš bija sacēlis pamatīgu troliņu. Labi, kas viss beidzās tikai ar brīdinājumu.
Snūpija iemīļoto mantiņu augšgalā ir ēzelītis Iaa, tad nu līdz šim divus vidēji lielus ēzelīšus jau viņš ir nomīļojis, drīz parādīsies trešais. Suņu puika jau gribētu vislielāko ēzelīša izmēru, jo ciemojoties pie draugiem tādu ieraudzīja un pilnai laimei  neko citu vairs nevajadzēja.
Snūpijam gardākā maltīte ir tad, ja tiek pasniegta zivs un ir pilnīgi vienalga vai tā ir svaiga, vai cepta. Tāpēc viņam ir gadījies arī vienam pašam pa kluso no galda noēst veselu šķīvi ar nēģiem.
Pēdējais nostrādai jociņš Snūpija kontā ir saugrauztie 5 lati.



1 comment: