27 February 2011

Patricija un Ashly

Patriciju un Ashly (2 gadi) satiku suņu laukumā pie Andrejsalas, patiesībā vispirms sadzirdēju jau lielā attālumā un tad nomērķējot skaņas virzienā, devos meklēt.
Ashly ir suņu meitene, kas prot smaidīt - sarauc deguntiņu un atsedzas visa zobu rinda un to viņa dara, kad sagaida pārlaimīga mājās saimniekus. Pa māju Ashly pārsvarā pārvietojas uz divām kājām, atstutējoties vai nu pret Patriciju vai pret kādu citu sabiedroto.
Neparasta ir suņu meitenes aizraušanās ar kaķenes Kītas ausu tīrīšanu, ko viņa regulāri arī dara. Pēc raksturaAshly  ir ar viltīgām iezīmēm, kuras Patricīja ir iemācījusies labi atkost. Tāpat Ashly dievina pīļu ķeršanu, bet ne tāpēc, lai apēstu, bet, lai izbaudītu pašu procesu, taču parka pīļu tante vienreiz pat piedraudēja Patrīcijai ar pašvaldības policiju, ja viņa turpmāk ļaus savai mīlulei tuvoties pīlēm.
Tāds lielais un vienīgais nedarbs Ashly sanāca pirmajā nedēļā, kad bija mājās atradusi sudrablapsu un pieveikusi to līdz pēdējai spalviņai! Bye, bye mammas siltā apkakle :)

No comments:

Post a Comment