28 February 2011

Nadīna un Bailey

Šodien droši varu doties pakaļ kādai kūciņai vai keksam, jo suņu projektam ir apritējis vesels pusgads!!!
Tāpēc man ir tas gods kā sestā mēneša noslēguma varoņus Jums stādīt priekšā Nadīnu un melno labradoru Bailey (1 gads un 2 mēneši), kas Nadīnas ģimenē ieradās tieši uz 2010. gada Ziemaasvētkiem.
Bailey ir viens superkatīvs puika, kuram ārprātīgi patīk suņu meitenes, jo, ko gan citu tādam siržu lauzējam darīt?!? Bet viņam ir arī labākais draugs taksītis Rokijs, ar kuru tiekas gandrīz katru dienu un Rokijs labprāt ļaujas trakiem skrējieniem kopā ar savu draugu.
Tik enerģiskam mīlulim šad tad jau arī paslīd kāja uz nedarbiem, tā nu vienreiz bija nočiepis no galda veselu sviesta paciņu un apēdis ar visu iepakojumu. Savukārt citā reize, kamēr omīte paņēmusi rokās pīrādziņu un gatavojas to likt mutē, tikmēr jau Bailey ir pasteidzies un HAM - vēderā iekšā.
Suņukam ir izdzīvojusi viena vienīga mantiņa kopš viņa bērnības un tā ir liels gumijas kaķis, kas vēl pīkst, ja tajā iekožas.
Bailey patīk lieli zābaki un dikti smieklīgi ir tad, kad Bailey iebāž galvu zābakā un tad ar to skraida apkārt, visus uzjautrinādāms. Vēl Bailey ir pārlaimīgs, ja var pasēdēt tētim klēpī, kur, lai tiktu, kādam ir jāpalīdz un viņš jāieceļ.



No comments:

Post a Comment