06 February 2011

Lita un Bafo Liktenis

Lita un viņas suņu puika Bafo Liktenis (3, 5 gadi) jau bija informēti par projektu " Cilvēks un suns", kad viņus uzrunāju un man, protams, smaids par to līdz ausīm.
3 gadus atpakaļ pirmsjāņu laikā Lita sāka interesēties par suņuku un tieši draugu suņu meitenei pieteicās mazuļi, tāpēc liktenīgi Bafo nokļuva pie Litas un ieguva savu otro vārdu Liktenis.
Bafo pēc rakstura ir neatkarīgs un mazliet viltīgs ar milzum lielu enerģijas devu un galīgi nav ierindojams miega miču klasē. Vakaros gan viņš ļoti labprāt ielien zem Litas sedziņas, lai var čučēt kopā ar saimnieci.
Tāds superlielais nedarbs Bafo sanāca vienā reizē, kad Lita aizkavējās ilgāk darbā un bija atstājusi mājās savu jauno telefonu un kā gadījies kā ne, telefons bija patrāpijies suņu puikam uz kārā zoba un piebeigts pilnībā!
Ēdienu ziņā Bafo nav izvēlīgs un ēd pilnīgi visu. Kad bija vēl maziņš, tad topā bija kafija ar pienu un košļenes, kuras sākuma rija nost, bet Lita ātri vien iemācija, ka var pakošļāt un izspļaut. Taču iepriekšējā 1. septembrī Bafo izmantoja brīdi, kad visas vērīgās acis bija aizņemtas ar ko citu un uzkāpa uz galda, lai viens pats nosvinētu šo datumu ar 3 steika gabaliem.

No comments:

Post a Comment