05 February 2011

Ieva, Rebeka, Dāgs, Katrīna un Lenijs

Šodien pilsēta dzīvo "Andeles Mandeles" tirdziņa noskaņā un dāmas kuplā pulkā steidza izmeklēt košākās pērles savai garderobē Barona Centrā. Un vai tad es savādāka? Noteikt, nē un tāpēc arī devos tajā pašā virzienā, kur pie pašām centra durvīm noķēru Līpiņu ģimeni - Ievu, Rebeku, Dāgu, Katrīnu un viņu mīluli Leniju (4 mēneši). Tieši ar Lenija ienākšanu ģimenē, Ievai ir izdevies piepildīt bērnības sapni par savu Angļu buldodziņu.
Lenijs ir īpašs suņu puika, jo jau paspējis iziet vienu masāžu kursu ķepu stiprināšanai un gaidāms arī otrs, jo viņa rumpītis ir izaudzis straujāk, nekā līdzi tiek ķepas un kauli.
Lenijam ļoti patīk, ja par viņu izrāda sajūsmu un tādus mirkļus viņš izbauda līdz sirds dziļumiem. Bet pats labākais, ka suņu puika nekad nav palicis viens, jo Ieva to ņem līdzi uz darbu modeļu aģentūrā, tāpēc Lenijs nepārtraukti ir skaistu meiteņu ielenkumā.
Mājās angļu buldodziņam ir žurku draudziņš Gabriels un minka, ar kuriem saprotas ļoti labi. Bet savā pusdienu šķīvi Lenijs vislabprātāk redz gaļu un ja nav gaļas, tad tā nav izdevusies maltīte.



2 comments: