01 February 2011

Kristīne un Rūfija

Februāris iesākas ar Kristīni un Rūfiju Antoaneli (2 gadi). Mazās suņu meitenes vājība ir bumbiņas un kociņi, kas bieži vien ir stipri lielāki par pašu. Bumbiņas viņai ir ļoti dažādas un katru reizi pirms iešanas laukā pati izvēlas, kuru ņems līdzi. Šodien tā bija maza un krāsaina, bet citu dienu Jūs Rūfiju variet satikt ielās braši soļojam ar tukšu basketbola bumbu zobos un tad skats ir visai smieklīgs, jo izskatās, ka bumba pati iet.
Rūfijas lielais kārums ir žāvēta un kaltēta vistas filejiņa, ar kuru tiek cienāta par labu uzvedību. Uzreiz gan, jāsaka, ka suņu meitene gandrīz katru dienu sagādā kādu lielāku vai mazāku pārsteigumu saimniecei. Kā viens no nesenākajiem ir tas, ka Rūfija nesagaidījusi Kristīni ierastajā laikā mājās, bija atradusi rozā marķieri, to pārgrauzusi un nodarbojusies ar mākslu - sevi un balto paklāju kārtīgi iekrāsojot rozā toņos.

1 comment:

  1. taisni vakar shitads sunjuks ciemojas musu studijas koridoriti, jo gaidija saimnieci no blakus ofisinja.. bija dikti miligs un es knapi atveru studijas durvis, ka shis jau bija ieksha izpetit situaciju ;) un ka nacu atkal lauka pa durvim, ta jau bija klat un ar kjepinjam stiepas uz augshu, lai varetu ta kartigak appetit ari mani ;)

    ReplyDelete