30 January 2011

Alda un Helmers

Tikšanos ar Aldas kundzi un viņas afgāņu kurtu skaistuli Helmeru (5 gadi) gaidīju jau vairākus mēnešus, jo abi ir no Ventspils, tāpēc neizsakāms bija mans prieks, kad Aldas kundze atrakstīja, ka gaidāms brauciens uz Rīgu un ir iespēja viņus satikt.
Aldas kundze ar afgāņu kurtiem ir uz Tu jau kopš 1980. gada un tāpēc pat ir uzskatāma par šīs šķirnes ciltsmāti Latvijā. Helmers pie viņas ir ieradies no Zviedrijas audzētavas "KHAOS" un šo 5 gadu laikā abi ir piedzīvojuši neskaitāmas izstādes, titulus un apvalvojumus (skat ŠEIT). Viņš vienkārši ir pats labākais!
Helmers pēc rakstura ir džentelmenis ar izcilām manierēm, karalisku gaitu un graciozu stāju. Viņš neko nedara bez saimnieces atļaujas un lūkojas viņā ar tādām acīm, kas vēsta, ka viņam viņa ir Zelta vietā!


Helmera apjomīgā matu rota, protams, prasa regulāru ķemēšanu un vannošanos, tāpēc viņam ir vairākas ķemmes, fēns un neskaitāmi daudz dažādu pudelīšu ar šampūniem, balzāmiem un līdzekļiem, kas spīdina, gludina un citādi atvieglo frizūras ieveidošanu. Arī pirms fotogrāfēšanās Helmers atsvaidzināja savu izskatu saķemmējoties un palienot zem fēna.




Reti, kurš cilvēks ir spējīgs tik mierīgi un brīvi uztvert fotogrāfēšanos kā tas izdodas Helmeram

Helmera lielais prieks ir spilveni un tajos ierokoties viņš jūtas vislabāk


Šī saprašānās saimnieces un suņu puikas starpā ar acu skatiem ir apbrīnojama

7 comments:

  1. Tāds malacis Tu esi! Ar katru dienu Tavs projekts zeļ un plaukst (:

    ReplyDelete
  2. Paldies Lienīte!Burvīgi:)))!!!

    ReplyDelete
  3. Izskatās gluži kā cilvēks,tikai suns maskā ietērpies.....

    ReplyDelete
  4. Jā, ir jau nācies ar Helmeru saskrieties :)
    Atsaucīgi abi - gan saimniece, gan viņas mīlulis

    ReplyDelete