28 December 2010

December blizzard in NY

Trakas lietas laika ziņā darās pēdējās dienās Ņujorkā, tāpēc var teikt, ka pilsēta šodien bija sniega pārpludināta un stihijas varā jeb piedzīvoju "December blizzard", par ko runā visās ziņās. Principā pat salikās, ka dzīve ir apstājusies un nekas vairs nenotiek, jo pat viesnīcas brokastu piedāvājums bija šķidrāks par šķirdru. Tāpēc nācās iztikt ar vakardienas neapēsto, jo pat maizes nebija, ko tosterī ielikt.
Uz ielām skati visdažādākie, pilns ar iesnigušiem auto, ar ceļa vidū palikušiem spēkratiem un apjukušiem ļautiņiem. Protams, par ziemas riepām te neviens neko nezin, bet kāda daļa visur sev līdzi nesāja lāpstu ( gan metro, gan ceļā uz veikalu), lai katrā gadījumā var izrakties vajadzīgajā virzienā.
Lai vai kā, jautrības te netrūkst un esmu gatava jauniem piedzīvojumiem, ko Ņujorka ir sagādājusi!













Kāds sniegu izmanto savā labā un izvilcis slēpes, jāsaka gan, ka visai ekskluzīvs viņam šis ekipējums, jo slēpju lamatiņas un zābaki ar krietnu laika garšu bija.

Liekam likmes, kad šis ceļš kļūs braucams, nevis tikai knapi izbrienams

3 comments:

  1. Heisā....hopsā....

    Labas bildes...ar steigu sūti uz Degpunktu un vinnēsi 50Ls kā labākais šisnedēļas mobīlais reportieris.....

    ReplyDelete
  2. Vāks - kaut ko pa ausu galam dziredēju par stihiju, bet pirmā bilde bija pārsteigums ar ideālu noskaņu un situācijas raksturojumu! :D

    ReplyDelete
  3. Labi gan ka mēs latvieši esam tā labi norūdīti pret visvisādiem laikapstākļiem.. :)

    ReplyDelete