02 September 2010

365 dienu projekts

Juhū, esmu izdomājusi kā iepriecināt sevi un savu lielo patikšanu pret suņiem, jo kopš vakardienas manī ir dzimusi baigā apņemšanās - turpmāk veselu gadu katru dienu (neļaujot traucēt nekādiem blakus apstākļiem un sliktam laikam) doties ielās un mēģināt satikt kādu suņuku un viņa saimnieku/ci. Vietai un laikam nebūs nozīmes, galvenais būs suns un cilvēks.
Līdz ar to, ka šogad 1. septembris man ir bez skolas gaitu uzsākšanas, tad, manuprāt, šis ir lielisks datums, lai sāktu ko jaunu un sev tīkamu.

Tā nu par mana projekta pirmajiem varoņiem kļuva Barbara un draiskā Loup. Barbara ir no Parīzes un atbraukusi uz Londonu pieskatīt Loup, kamēr viņas bērni ir brīvdienās Spānijā. Un priekš manis lielais jaunums bija Loup šķirne - Labradoodls, kas ir labradora - retrīvera un standarta vai miniatūrā pūdeļa krustojums, es zinu, skan neticami, bet tā nu tas ir :) Vispār Loup bija traki iecienīta dāma šorīt parkā, jo fotogrāfēties tai nu nemaz nebija laika un suņu puikas jau gaidīja uz kopīgu izskraidīšanos ar šo skaistuli.


Barbara un Loup (1 gads un 5 mēneši)




Kad nu biju jauki papļāpājusi ar Barbaru, ievēroju puisi ar veselu baru dažāda kalibra suņukiem un nodomāju, ak, laimīgais, ka viņam to ir tik daudz!!! Bet, nē tie nepieder viņam, viņš ir profesionāls suņu pastaigu organizētājs, kas katru rītu paņem 6-8 suņus un dodas ar tiem izlocīt kājas, nu vairāk jau gan kājas loka suņi, bet čalis sameklē kādu kociņu un tur paēnā palasa grāmatu vai vienkārši atpūšas. Tagad man aiz fotogrāfēšanas ir otrs sapņu darbs - suņu pastaigu operatore!



4 comments:

  1. lieliska ideja !!!
    pie viena varesim vilkt paralēles- vai suns līdzīgs saimniekam vai saimnieks sunim!
    Lai nepagurst foto acs!

    ReplyDelete
  2. Man arī prieks par šo ideju!
    Tu jau zini, ka ciemos Tevi gaida kolliji Niko un Bella!

    ReplyDelete
  3. Super, Liene! Ar nepacietību gaidīšu katru nākamo šī "prodžekta" ierakstu! :))

    Pēdējais suņuks izskatās kā jagdterjera un foksterjera krustojums... sencīšiem tāds mājās tikai bez "ilgviļņiem" :D

    ReplyDelete
  4. vii man dienin, es skatos uz to pasacigo laiku tev londonaa un mums te aiz loga gazh un vejsh meta kokus.. un man kurkst puncits, bet galigi negribas list lauka no studio, jo es ka karlsons varetu aiziet pa gaisu :)
    tu padoma par to manu variantu ar Begiju.. :) mei bi a litl iksepshn beibii ;)

    ReplyDelete