26 February 2014

Maija & Eystein (Norway wedding)

Iepriekšējā vasara priekš manis bija brīnišķīga, ar sagādātajām iespējām un piedzīvojumiem, ar satiktajiem cilvēkiem un viņu stāstiem. Ar vairākiem braucieniem ārpus Latvijas, lai būtu klāt, kāda laimīga pāra svētku dienā.
Tāpēc šodien vēlos izstāstīt fotogrāfijās Maijas un Eystein īpašo septembra notikumu, kas risinājās Norvēģijā Sandefjorde apkārtnē. Milzīgs paldies Maijai par sirsnīgo uzņemšanu un prasmi likt justies kā vienai no ģimenes.
Šo pasākumu krāšņāku darīja floriste Liene Smeltere, kura nežēloja savas miega stundas, lai kāzu dienā viss būtu tip top.

Diena pirms kāzām.
Ciemiņi no Latvijas un es, ielidojām vēlā pēcpusdienā, un visiem, protams, bija milzīgs satikšanās prieks un kopīga kūkas baudīšana. Mana lielākā sajūsma, no pirmajiem Norvēģijas iespaidiem ir par glīti krāsotajām mājām, kas visas kā viena izskatās tik svaigas. Kopskats ļoti sakopts un var redzēt, ka tautai rūp, kādā vidē viņi dzīvo.


Kāzu diena.



 Diena pēc kāzām.
Maija un Eystein ir aizlidojuši jau medusmēnesī, tāpēc tuvākie cilvēki no ģimenes ir ieplānojuši doties ekspedīcijā uz apkārtnes interesantākajām vietām.



3 comments: