30 January 2012

Atkal Liene un četrkājainie mīluļi, bet šoreiz ar mūziķiem

Pateicoties manām aktivitātēm saistībā ar suņu projektiņu, cilvēki jau zin, ka esmu liels dzīvnieku draugs, tāpēc man tika piedāvāta iespēja iesaistīties labdarības akcijas un fotoizstādes tapšanā “Mans draugs Rūdis. Kur ir Tavs?”.
Satiekoties trim organizācijām - “Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai”, fondam “Ziedot.lv” un tirdzniecības parkam “Alfa” ir likti pamati brīnišķīgai labdarības akcijai, kuras ietvaros "Alfā" ir atklāta foto izstāde „Mans draugs Rūdis. Kur ir Tavs?”. 

Akcija savā ziņā turpina Mārtiņa Freimaņa iesāktos darbus dzīvnieku abalstam. Akcijas nosaukumā minētais Rūdis ir Mārtiņa suņa Pepes dēls un Kaža ir tā draugs. Labdarības akcijai atsaucās daudzi Mūzikas ierakstu Gada Balvai nominētie mūziķi – Lauris Reiniks, Kārlis Kazāks, Goran Gora, Normunds Rutulis, Juris Kaukulis no Dzelzs Vilka, Marats no Musiqq, Kaža, LieneCandy, Jānis Lemežis, kā arī Aija Andrejeva. 








Akcijas mērķis ir rosināt padomāt par to, ka lielākajai daļai no mums ir suns vai kaķis, kas ir patiess draugs un līdzgaitnieks. Tomēr, ja tev vēl nav savs draugs, tad vari to adoptēt no patversmes, kur savus saimniekus gaida daudzi dzīvnieki. Palīdzēt patversmēm var arī izvedot suņus pastaigās, atvedot lietas, kas nepieciešamas ikdienā vai arī piezvanot uz ziedojumu tālruni 90067007. Visi ziedojumos iegūtie līdzekļi tiks nodoti dzīvnieku patversmēm “Ulubele” un “Dzīvnieku draugs”.






Dzīvnieku patversmēs ir ļoti daudz jauku dzīvnieciņu, kuri priecāsies par jaunām mājām un gādīgiem saimniekiem, tāpēc, ja Tu šobrīd domā pa mājdzīvnieka iegādi, tad Tev ir visas iespējas iepriecināt kādu četrkājainu draudziņu.

Un te priecīga Liene  :)

6 comments:

  1. Cik jauki! Mīļa ideja un lielisks izpildījums. Kā man patīk, ka cilvēki tik skaisti darbojas! Veiksmes,veiksmes Tev, brīnišķā Liene!

    ReplyDelete
  2. P.S. - Īpaši izdevusies šķiet GoranGoras fotogrāfija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mīļš paldies :) man pašai arī Goran Goras bilde ir viena no mīļākajām :) ilgi gaidījām šādu momentu, jo kaķu dāmai tajā dienā nebija pats labākais fotonoskaņojums :):):)

      Delete
  3. Skaistas bildes un super akcija!!
    .. un jā, par to suņu vai kaķa līdzību saimniekam laikam atkal apstprinās.. :)

    ReplyDelete
  4. Lieņuk!!! Es tiešām lepojos ar tevi!!!! :) Malacītis!!! :)

    ReplyDelete
  5. Skaisti un vel laba merka varda! :]

    ReplyDelete