01 August 2011

Nikola un Era

Šodien arī iepazīstinu Jūs ar meitenēm no Aiviekstes puses Nikolu un Eru Dancenhofu (2 gadi), kura ir izbijusi robežsardzes dāma, bet šim darbiņam nebija piemērota dēļ sava labā rakstura. Un, ja ierauga kādu kociņu, tad arī visi uzdevumi kļūst nesvarīgi, jo, Erasprāt, laiks rotaļām! Taču Erai ir supermeklētājas deguns un viņa prot atrast paslēptas vai pazudušas mantas.
Vēl Era ir liela ūdensmīle un bieži dodas peldēties uz Aiviekstes upi, bet mājās arī mēdz atvēsināties  iekāpjot ar abām priekšķepām ūdens spainī un pastāv kādu brīdi ar svētlaimīgu sejiņu. Man arī bija tas prieks, šo skatu redzēt, kas ir varen amizants un omu uzlabojošs.
Taču tad, kad prāts pavisam nerātns, tad Era dodas pie veļas auklas un izvēlas kādu izmazgāto apģērba gabalu, pēc tam nodabū zemē un kārtīgi izpriecājas saplosot to pa visu pagalmu.
Vēl šī suņu meitene ir liela kārumniece, jo viņai garšo saldējums, taču bieži jau ar tādu saldumu nevar mieloties, jo var apsāpēties puncis. Bet apetīte Erai uz saldumiem nemazinās arī tad, kad ķerot bites ar zobiem, kāda iekož mēlē un mēle piepamst milzum liela, jo, kas gan mūs meitenes spēj atturēt no kārumiem?!? :)

1 comment:

  1. Interesanta 365 dienu reportaza :] Tikai zel, ka saja fona viens milulis piemirsts.

    ReplyDelete