12 August 2011

Kristine un Leda

Šodien uz lielpilsētu safrizēties bija atbraukusi Kristīnes ģimenes mīlule Leda (3 gadi un 3 mēneši) un pie viena paciemojās arī bangbang birojā, taču ikdienā dzīvo Siguldā.
Leda Kristīnes ģimenē ieradās kā dāvaniņa meitas Justīnes piektajā dzimšanas dienā, ko viņa bija ļoti vēlējusies un jau noskatījusi no kādas multfilmas savas suņu draudzenes vārdu - Lēdija, taču labskanības dēļ, to saīsināja uz Leda.
Baltā skaistule ir ļoti uzticīga meitene un tajā pašā laikā arī žiperīga aktīviste, kuras mīļākā spēlmantiņa ir gumijas vista ar garu kaklu un to nu var mētāt un ķert līdz spēku izsīkumam. Vēl Leda ir sajūsmā par sniegu un galvenā nodarbe ziemā ir sniega alu rakšana. Un tas notiek tik ilgi, kamēr viss kažoks ir pielipis no matu galiņiem, līdz papēžiem ar sniega pikām un kļuvis tik smags, ka mājās Leda var nokļūt tikai, ja, kāds to aiznes. Un tad uzreiz ir gājiens siltā dušā, lai atkausētu kažoku pēc sniegotajām aktivitātēm.
Vēl Ledai patīk, aizbraucot ciemos pie Omītes un Opīša, uzreiz mesties dārza izpētīšanā, lai noskaidrotu vai tur, kas mainījies, kopš viņas pēdējās vizītes. Kā arī tā ir vieta, kur var saēsties ērkšķogas no paša krūma.
Tāpat Vesthailendas terjerīte ir neparasta būtne, jo māk atdarināt dažādu sirēnu (ugunsdzēsēju, policijas vai ātrās palīdzības) skaņas.
Un vakaros Leda nevarot sagaidīt, kad viņas gultasbiedri sastādīs kompāniju, parādās trepēs ar sejas izteiksmi, kas vēsta - ka pēdējais laiks viņiem doties uz čučumuižu.


No comments:

Post a Comment