26 August 2011

Jānis un Megija

Jānis un Megija (3 gadi) ir palīdzējuši man piepildīt velēšanos par sanbernāra bildi projektā un par to viņiem milzīgs paldies!
Interesants ir stāsts, kā tad Megija nokļuva savā ģimenē, jo pirms vairākiem gadiem, kad ģimenes iepriekšējais suņu draugs bija devies uz labākiem medību laukiem, mammai sāka kļūt skumīgi, tāpēc visi sāka lūkoties pēc jauna drauga un izvēle krita par labu sanbernāru šķirnes kucēnam. Atrodot audzētāju atlika gaidīt, kad tad mazulis būs vedams mājās. Tad nu vienā reizē iegadījās tā, ka Jānis ar draugiem brauca garām Pļaviņām un izlēma iebraukt apskatīt kucēnus, kādi tie izskatās un Megija bija pati pirmā klāt un nekas cits neatlika, kā ņemt viņu sev līdz. Tik skāde tāda, ka nevienam nebija līdzi tik daudz skaidras naudas, tāpēc visi draugi aizbrauca līdz bankomātam un sametās Megijas nopirkšanai.
Šī suņu dāma ir maza zaķpastala, kas tomēr apzinās sava auguma parametrus un bailes slēpj aiz prāvās miesasbūves. Viņai ļoti patīk spēlēt ar mammu spēlītes, kad pati, piemēram, izbēg no sētas un gaida, kad viņu ies meklēt. Vai arī ziemā, kad kupenas ir gana augstas, Megijai sēta vairs nav šķērslis un savus dienas plānus viņa iegroza kā vēlas.
Mantiņas gan viņai nepatīk, jo tad jau labāk paķert gumijas zābaku un bēgt prom tā lai neviens nepanāk. Un vēl viņai patīk fotogrāfēties un sev pievērstā uzmanība, kad Megija jūtas kā maza zvaigznīte.


No comments:

Post a Comment