10 August 2011

Grēta un Teri

Grēta pirms septiņiem gadiem uz savu dzimšanas dienu kā skaistāko dāvanu saņēma zelta retrīveru meiteni Teri Treisu (7 gadi).
Teri ir ļoti nosvērta, mīļa un draudzīga meitene, kura par desas sķēli būtu gatava atdot māju ar visu tās iedzīvi, jo cilvēkus uztver kā draugus un balsi paceļ ļoti retos gadījumos. Vispār savā uzvedībā Teri ir īsts paraugsuns, jo nekad nav sastrādājusi kādus nedarbus vai citas palaidnības. Saimnieki var pilnībā viņai uzticēties. Arī ja zemē stāvētu bļoda ar gaļu vai citiem kārumiem, Teri tos bez atļaujas nemaz neaiztiktu.
Taču zeltainajai skaistulei patīk visus iežēlināt pie galda ar savām enģeļa actiņām un tad jau neviens nespēj atteikt kādu gardu kumosiņa no pusdienu šķīvja.
Vēl Teri ir liela ūdens mīļotāja un pirmo reizi, kad ieraudzīja ezeru, apjuka, jo nesaprata, ko lai iesāk ar tik daudz dzeramā ūdens?!? Bet peldēt viņa var daudz un ilgi, un pat, kad piekūst, tad nenāk no ūdens ārā, bet apsēžas atpūsties turpat.
Mājiniekus Teri vienmēr sagaida ar čību zobos un, ja čība nav bijusi atrodama, tad ņem kādu citu apavu, bet tukšiem zobiņiem nekad nenāk pie durvīm. Vispār Teri patīk nesāt dažādas mantas, tāpēc labprāt no pastkastes uz māju nes arī avīzi mutē.


1 comment:

  1. Ak.... Cik dievīgi skaista meitene.. Varējāt pielikt aprakstu nevis par suni, bet par meiteni.. :S

    ReplyDelete